Ale!

Jays t-Jays Two – Musta

39,00  9,90 

Jays t-Jays Two – Musta
t-Jays onkehitetty erityisesti tarjoamaan sinulle erinomaista mukavuutta, riippumatta siitä, käytätkö kuulokkeita tunnin päivässä tai nautit musiikistasi koko päivän. Kuukausi toisensa jälkeen meidän luotettavat kuulokkeet tuottavat jatkuvaa korkealaatuista äänenlaatua parannetuilla yksityiskohdilla ja laajalla äänifaasilla; ja kaikki yllättävän ohuella muotoilulla.
t-JAYS taivutetun ääniputken ja litteän muotoilun yhdistelmä tekee niistä markkinoiden mukavimmat ja ergonomisesti dynaamiset kuulokkeet siitä huolimatta, että niissä on suuri ja tehokas 10cm kaiutin. Voit käyttää niitä tavanomaiseen tyyliin tai jos olet erittäin aktiivinen, mikset kiinnittäisi niitä korvan taakse. Tämä yhdessä mahdollisuudella jakaa kaapeli 60 – 130 cm väliltä tekee niistä erittäin monipuoliset, missä sitten käytätkin niitä.
Liitä t-JAYS iPodiin, puhelimeen tai johonkin muuhun mediasoittimeen, jossa on 3,5 mm-liitäntä ja ota käyttöösi laaja ääni, jonka toimittaa tehokas, neodyymitoiminen 10mm-kaiutin, jonka on suunnitellut JAYS.
t-JAYS Two tarjoaa lisätehoa ja äänenleveyttä, jota tarvitaan tuottamaan loistava ”goose bump” tunne, joka tulee katsellessa suosikkibändiä livenä.
t-JAYS Two piilottaa ylivoimaisen räätälöidyn 10mm Neodyymi-kaiuttimen kiiltävän kotelon sisälle ja tuottaa hämmästyttävän äänikokemuksen. Tulet kuulemaan yksityiskohtia, joita et ole koskaan aiemmin kokenut tavallisilla kuulokkeilla ja sinulle tulee kiire löytää uudelleen musiikkikokoelmasi. Taivutettu ääniputki yhdessä useiden pehmeiden silikonihattujen kanssa, jotka kattavat korvat tarjoavat korkean tason in-ear-mukavuutta ylivoimaisella äänikokemuksella päivästä toiseen.
t-JAYS Two toimitetaan pehmeillä silikonihatuilla, jotka ovat kokoa XXS – L. Nämä hatut kattavat korvaosan, mikä tarkoittaa, että kaikki t-JAYS-käyttäjät voivat saavuttaa luonnollisen mukavan istuvuuden ja maksimaalisen ulkoisen äänieristyksen. Tavallisen 60 cm kuulokejohdon lisäksi löytyy jatkojohto, joka antaa sinulle ylimääräiset 70 cm käytettäväksi. Maksimoi käyttömahdollisuuksien joustavuus; Pidä musiikinlähteesi farkkujen taskussa, takin taskussa tai rannekkeessa ja pidä oikea johdon pituus joka kerta välttääksesi ärsyttäviä sotkuja. Käytä mukana tulevaa lahjapakkausta silikonihattujen ja lisätarvikkeiden säilytykseen silloin, kun niitä ei käytetä, tai suojaa niitä liikkeellä ollessasi. t-JAYS Two-pakkaukseen sisältyy in-flight-sovitin niin, että voit nauttia kuulokkeista matkustaessasi kauemmaksi ja stereo jakaja, jonka avulla voit jakaa musiikkiasi ysätvien kanssa.

tuotetunnus (SKU) 8201100200011404

Lisätiedot

Merchant

24hshop.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jays t-Jays Two – Musta”