Jabra Sport Wireless+

99,90 

Tilapäisesti loppu

URHEILUKUULOKKEET – TÄYDELLISET JUOKSEMISTA VARTEN.

Maailmanluokan langaton signaali. Langattomuus ei tarkoita äänenlaadusta tinkimistä. Maailmanluokan Bluetooth-tekniikka mahdollistaa kirkkaan ja tarkan äänen missä tahansa treenaatkin.

Ohita kappale, säädä äänenvoimakkuutta, vastaa puheluihin ja vaihda FM-radiota nopealla painalluksella headsetistäsi. Nämä ovat parhaat mahdolliset langattomat kuulokkeet, kun haluat kuunnella omaa musiikkiasi treenatessasi.

Lukittuu paikoilleen – ei irtoa. Nämä urheilukuulokkeet on suunniteltu lukittumaan paikoilleen, jotta voit keskittyä treeniisi. Korvan taakse sijoittuva muotoilu ja seitsemän erilaista eargels-korvanappia takaavat täydellisen istuvuuden, treenaat sitten miten kovaa tahansa. Opi, miten saat kuulokkeet istumaan täydellisesti.

Äärimmäisyyteen testattu urheiluheadset. Treenisi tai kuulokkeidesi ei tulisi joutua odottamaan hyvää säätä. Jabra Sport Wireless+ on sateen-, pölyn- ja iskunkestävä Yhdysvaltojen armeijan standardien mukaisesti, joten se kestää kaikkein tiukimmatkin treeniolosuhteet.

  • Maailmanluokan langatonta suorituskykyä
  • Lukittuu paikoilleen eikä putoa
  • FM-radio
  • Voimakas basso
  • Testattu ääriolosuhteissa

Lisätiedot

Väri

Kaapelinpituus

Taajuusvaste

Impedanssi

Kaiutinelementinkoko

Herkkyys

Paino

Suurin Teho

muut

Ihanteelliset ulkokäyttöön Mic/remote/handsfree Laadukas bassontoisto Suunniteltu liikunnan ystäville

tuotemerkki

Jabra