JAYBIRD X2 Charge Lime Premium Wireless Buds

176,90 

Tilapäisesti loppu

LANGATTOMAN ÄÄNEN TÄYDELLISYYTTÄ

Haluamme muuttaa peliä ja haastaa kaiken, minkä tiedämme ja hyväksymme suunnittelemistamme tuotteista. X2 kirjoittaa uusiksi Bluetoothin säännöt, se tarjoaa langattoman äänen, jollaista et ole koskaan ennen kokenut, superpienessä paketissa ja vielä uskomattoman pitkään kestävällä akulla.

SIGNAL PLUS™ HÄIRIÖTÖNTÄ MUSIIKKIA

Käänteentekevä innovaatio SignalPlus™ mahdollistaa liikunnan jopa ulkona samalla kun pidät musiikkilaitettasi missä kohtaa kehoasi vain, eikä perinteistä signaalin heikkenemistä tapahdu.

MIKROKOKOISET TAKUUISTUVAT HIKEÄ HYLKIVÄT BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET URHEILUUN

X2:n myötä olemme luoneet kompromissejä tekemättömän audio-kokemuksen, joka todistaa intohimoamme liikunnallisen elämäntavan korostamiseen.

SECURE-FIT -MUOTOILU

X2 istuu napakasti paikalleen valmiina kaikkeen, mitä haluat tehdä. Uutta patentoitua muotoilua edustavat siivekkeet kiinnittyvät korvan yläosaan, taakse ja alaosaan.

SHIFT™

Shift™ on kehittämämme räätälöity versio alkuperäisestä Bluetooth SBC –koodekista, joka tuottaa niin puhdasta ääntä, että se kilpailee parhaiden lankakuulokkeiden kanssa.

BATTERY HD™ -AKKU

X2 ovat markkinoiden pienimmät Bluetooth -kuulokkeet, mutta silti ne tarjoavat uskomattomat 8 tuntia soittoaikaa. Nauti koko päivä musiikista ja soitoista tai treenaa tunti päivässä kokonainen viikko yhdellä latauksella.

Lisätiedot

Väri

Kaapelinpituus

Taajuusvaste

Impedanssi

Herkkyys

tuotemerkki

Jaybird