Kitsound Ribbons Mic In-Ear Sin

21,90 

Tilapäisesti loppu

KS Ribbons -kuulokkeet ovat saatavilla monissa kirkkaissa väreissä ja niissä on litteät sotkeutumattomat johdot. Niiden voimakas basso ja kristallinkirkas ääni tekevät äänentoistosta mahtavan.

Ribbons-kuulokkeet tuottavat jämerän basson, jota tasapainottavat miellyttävät keskiäänet ja korkeat äänet. Kuulokkeissa on ääneneristysteknologia, joka eristää ärsyttävät taustaäänet ja tarjoaa korkealaatuista ja rikasta äänentoistoa.

Kirkkaiden värien valikoima ei ole ainut asia, joka tekee näistä kuulokeista ainutlaatuiset. Jokaisessa Ribbons-kuulokeparissa on monia yksityiskohtia. Niissä on korkealaatuinen metalliviimeistely, litteät kaapelit jonka ansiosta voit käyttää niitä aina halutessasi viiveettä, ja ne tulevat pienten, keskikokoisten ja suurten silikonikorvanappien kanssa.

KS Ribbons -kuulokkeet mahdollistavat sinun soittaa tai vastata puheluihin in-line-mikrofonin avulla, jolloin musiikkisi häivytetään automaattisesti, kun painat monitoimintopainiketta vastataksesi puheluun. Musiikki palautuu, kun puhelu loppuu.

tuotetunnus (SKU) 573081 (Tuote)Osastot: , ,

Lisätiedot

Väri

Kaapelinpituus

Taajuusvaste

Kaiutinelementinkoko

Liitäntä

Herkkyys

Muut

Kolme paria eri kokoisia korvasovittimiaMic/remote/handsfreePassiivinen kohinavaimennus

Tuotemerkki