Skullcandy WINKD 2.0 ROBIN/SMOKED PURPLE

21,90 

Tilapäisesti loppu

Tehty naisia varten – Winkd on täydellinen sekoitus pehmeitä ja kestäviä materiaaleja, joilla saadaan aikaan ensiluokkainen istuvuus ja upea ääni.

NAISILLE VALMISTETUT KORVANAPIT – Ei ole olemassa montaa asiaa, joka olisi epämukavampi kuin korvanappi, joka ei istu korvaan hyvin. Tämän takia insinöörimme ovat tutkineet naisten korvakäytäviä ja he ovat rakentaneet ainutlaatuiset naisille tarkoitetut korvanapit – ne ovat pehmeät ja kevyemmät, jolloin voit kuunnella pitkään mukavasti ja kuulet äänet kirkkaasti.

PURECLEAN™ GELS – On tosiasia, että naiset ovat tarkempia siitä, millaisia tuotteita he käyttävät. Tämän takia olemme kehittäneet jo entuudestaan erittäin mukavia korvanappejamme Pureclean™-tekniikalla, joka on näkymätön päällyste, joka pitää korvanapit puhtaina meikeistä ja öljystä.

SUPREME SOUND™ – Millaista musiikkia kuuntelet? Me kuuntelemme hieman kaikkea. Siksi korvanappimme on viritetty tarjoamaan voimakasta bassoa, luonnolliset lauluäänet ja tarkat korkeat äänet jokaista soittolistaa varten.

UNIVERSAALI MIKKI/KAUKOSÄÄDIN – Vastaa puheluihin helposti ja hallitse musiikkiasi käytännössä miltä tahansa älylaitteelta. Toista/pysäytä musiikki tai vastaa/lopeta puhelu yhdellä painalluksella. Voit vaihtaa seuraavaan kappaleeseen kahdella painalluksella tai edelliseen kolmella painalluksella.

tuotetunnus (SKU) S2IKHY-397 (Tuote)Osastot: , ,

Lisätiedot

Väri

Kaapelinpituus

Taajuusvaste

Liitäntä

Muut

Mic/remote/handsfreeOptimaalinen istuvuusErinomainen äänenlaatu

Tuotemerkki