Ale!

Jabra Eclipse / Talk 55 Bluetooth Headset – Valkoinen

127,90  82,90 

Jabra Eclipse / Talk 55 antaa sinulle vapauden tuntea, että voit olla samanaikaisesti kahdessa paikassa. Tyylikkäällä ja elegantilla muotoilulla ja äänellä, joka on niin autenttinen, että tuntuu, kuin olisit itse siellä, et koskaan enää menetä puhelua. On aika kokea suunniteltu, aito ääni.
Pidä elämäsi taskussa
Kuvittele, että olet kytkettynä sähköpostiin, tekstiviesteihin, puheluihin ja musiikkiin koskettamatta puhelimeen. Jabra Eclipse integroituu saumattomasti henkilökohtaiseen avustajaan (Google Now/Siri), joten jätä puhelimesi taskuun.
Ole liikkeellä, mutta et koskaan saavuttamattomissa.
Kantolaukku, johon mahtuu Jabra Eclipse, on enemmän kuin kantolaukku, se on lisäksi myös kannettava laturi, joka antaa Eclipselle seitsemän lisätuntia puheaikaa.
Perustuu menestykseen. Suunniteltu tyyliin
Ei ole mitään sellaista sääntöä, joka sanoo, ettei voi elää menestykselle ja olla samalla tyylikäs. Jabra Eclipse on meidän kevyin kuulokemikrofoni koskaan. Tekninen voimapaketti, joka on pakattu eleganttiin ja tyylikkääseen runkoon antaa sinulle täydellistä käyttömukavuutta.
Uppoudu puheluun.
Jabra Eclipse tarjoaa mukaansa tempaavilla musiikkikaiuttimilla verrattoman äänenlaadun riippumatta siitä, puhutko puhelimessa, kuuntelet viestejä tai nautit vain äänikirjasta.
Suunniteltu autenttiselle äänelle
Jabra Eclipse™ antaa sinulle vapauden tuntea, että voit olla samanaikaisesti kahdessa paikassa. Tyylikäs ja elegantti muotoilu ja ääni, joka on niin aito, että tuntuu, kuin olisit itse siellä, et koskaan menetä keskustelua. On aika kokeilla suunniteltuja todellisia ääniä.
Siihen on sovellus
Jabra Assist on markinoiden tehokkain ääniavustaja, joka mullistaa täysin puhelukokemuksesi. Mukauta äänenlaatu, vaihda puhuttua kieltä, lue tekstiviestejä* ja paljon muuta.
Etsi minun Jabra/Auto
Älä koskaan hukkaa kuulokkeitasi. Joka kerta, kun kuulokemikrofoniasi käytetään, sen sijainti geotagataan, joten jos satut kadottamaan kuulokkeen, niin löydät ne helposti älypuhelimesi kartalta. Voit jopa aktivoida kuulokkeesi niin, että se pitää ääntä, jolloin se on helpompi löytää.
Akkumittari
Seuraa laitteesi jäljellä olevaa puheaikaa tällä yksinkertaisella, visuaalisella ilmaisimella. Hanki ilmoitus sovelluksella, kun Jabra-laitteen akkua on jäljellä alle 10%.
Akkumittari
Seuraa laitteesi jäljellä olevaa puheaikaa tällä yksinkertaisella, visuaalisella ilmaisimella. Sovellus ilmoittaa, kun Jabra-laitteen akkua on jäljellä alle 10%.
Tekstiviestin lukeminen
(Jabra Eclipselle – vain Android)
Nyt voit vastaanottaa saapuvat tekstiviestit luettuna sinulle, täysin hands freenä. Voit vastata tekstiviestiin Google Now-palvelun kautta *. * Vain Android
Paino
Kuulokkeet: 5,5 g
Latauspussi: 35 g
Bluetooth
Versio: 4.1
Kantama: Jopa 30 m
Akku ja teho
Puheaika: jopa 10 tuntia *
Valmiusaika: Enintään 3 päivää
USB-lataus: Kyllä
Helppo pariliitos
NFC-tuki
Tukee automaattista pariliitosta
Musiikki
Laite voi toistaa musiikkia: Kyllä
Ääniopastus
Puhutut viestit ohjaavat sinua (pariliitos, liitäntä ja akun tila)
Toimii
Kaikissa laitteissa, joissa on Bluetooth-tuki

tuotetunnus (SKU) 8201100200229074

Lisätiedot

Merchant

24hshop.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jabra Eclipse / Talk 55 Bluetooth Headset – Valkoinen”