Ale!

Philips Bass+ langattomat in-ear Kuulokkeet SHB4305

59,00  29,00 

Philips Bass+ langattomat in-ear kuulokkeet SHB4305 tulee yllättämään sinut tehokkalla bassollaan. Liitä langattomasti Bluetoothin kautta ja saat 6 tuntia toistoaikaa.
Langattomat in-ear kuulokkeet
Bluetooth-liitäntä
Mahtava äänieristys
Philips Bass+ in-ear SHB4305 kuulokkeet ovat pienet ja kevyet, mutta tuottaa raskasta musiikkia. Tehokkaat 12,2 mm:n kaiutinelementit toistavat bassoäänet syvinä ja voimakkaina tarjoten selkeän äänen sekä musiikille, että puheluille.
Jykevät bassoäänet
Kompaktit ja tehokkaat kaiutinelementit tuottavat tehokkaan äänen runsaalla bassolla. Neodymium-magneetit parantavat basson suorituskykyä, jotka ovat paras materiaali vahvan kentän tuottamiseksi herkkyydelle. Tämä takaa paremman bassovasteen ja paremman äänenlaadun.
Langatonta musiikkia Bluetooth-tekniikalla
Bluetooth-tekniikka takaa täydellisen musiikkikokemuksen ja helpon vaihdon musiikin ja puhelujen välillä. Pariliitä Philips-kuulokkeet minkä tahansa Bluetooth-laitteen kanssa ja nauti langattomasta äänentoistosta.
Mukavuus
Philips Bass+ SHB4305 on suunniteltu korvaan sopivaksi tarjoamaan parasta käyttömukavuutta, joka sopii kaikille.
Kaukosäädin ja mikrofoni
SHB4305 sisältää sisäänrakennetun mikrofonin ja säätimen, joka antaa sinulle mahdollisuuden hypätä helposti musiikin ja puhelujen välillä. Äänenvoimakkuuden säätö on myös integroitu, joten voit helposti säätää äänenvoimakkuutta soittimellasi taskussa.

tuotetunnus (SKU) 8201100200294480

Lisätiedot

Merchant

24hshop.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Philips Bass+ langattomat in-ear Kuulokkeet SHB4305”