Ale!

Jaybird Run Jet Musta

236,90  154,00 

Ole täysin langaton Jaybird RUN-kuulokkeilla
Jaybird RUN – aidot langattomat in-ear kuulokkeet, jotka ovat täysin vapaat johdoista. vahvistetut kaiuttimet tuottavat rikkaan ja töyteläisen äänen ja voit myös muokata ääntä eri tavoin älykkään Jaybird-sovelluksen avulla. Jaybird RUN on täydelline tuote sinulle, joka rakastat juoksemista. Ne on myös varustettu useilla älykkäillä ominaisuuksilla, kuten kätevällä ”Etsi kuulokkeeni”-toiminnolla, jossa kartta auttaa sinua paikantamaan missä kuulokkeet olivat viimeksi käytössä ja yhdistettynä Bluetoothilla. Kuulokkeet ovat yhteensopivia sekä iOS- ja Android-laitteiden kanssa.
12 tuntia virtaa
4 tuntia toistoaikaa kuulokkeissa ja 8 kannettavan latauskotelon avulla ei akkusi lopu koskaan. Lisäksi 5 minuutin pikalataus tarjoaa kokonaisen tunnin käyttöajan. Ladattava akku tarjoaa neljä tuntia toistoaikaa ja kotelosta voi ladata kahdeksan tuntia lisää. Jaybird RUN kuulokkeet ovat myös tuhdit ja kestävät. Kuulokkeet kestävät sekä sadetta ja hikeä ja kaksinkertainen vettä hylkivä nano-pinnoite tarjoaa aina huippuluokan äänentoistoa.
Täydellinen istuvuus
Jaybird RUN tarjoaa laadukasta ääntä ja huippukevyttä muotoilua miellyttävällä ja turvallisella istuvuudella. Löydät sekä evät ja silikoninapit paketista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen istuvuuden juuri sinun korviisi. Mukava istuvuus varmistaa, että in ear-kuulokkeet istuvat siellä missä pitääkin, olipa juoksulenkkisi kuinka intensiivinen tai pitkä.
Jaybird RUN:lla voit nostaa kuntoharjoittelusi uudelle tasolle. Kuulokkeet liitetään helposti Bluetoothin kautta ja ne ovat True Wireless-tyyppiä, mikä tarkoittaa, että vältyt huolehtimasta häiritsevistä johdoista missään muodossa. Jaybird-sovelluksella voit hallita toistamasi musiikin tasoja, sekä paikantaa kuulokkeesi, jos sattuisit pudottamaan ne.
True Wireless:
Jaybird RUN on täysin langaton, mikä antaa sinulle vapauden keskittyä häiriöttä kuntoharjoitteluusi.
Bluetooth-yhteys:
Kuuntele musiikkia ja vastaa saapuviin puheluihin helposti kuulokkeiden Bluetooth-liitännän kautta.
Pikalataus:
Kun Jaybird RUN on täysin ladattu se tarjoaa 4 tuntia kuuntelu- tai puheluaikaa. Kuulokkeet tulevat erityisessä latauskotelossa, joka tarjoaa sinulle 8 ylimääräistä tuntia. Oletko unohtanut ladata RUN:in? Ei ongelmaa. Vain viiden minuutin latauksella saat jopa tunnin käyttöajan. Riittävästi yhteen juoksulenkkiin tai kuntoharjoitteluun!
Sisäänrakennettu mikrofoni ja ohjaus:
Yksinkertainen monitoimipainike antaa sinulle mahdollisuuden soittaa ja keskeyttää musiikkia, hallita äänenvoimakkuutta, ohittaa kappaleita ja vastata puhelimeen.
Pakkauksen sisältö:
– Jaybird RUN -kuulokkeet (vasen / oikea)
– Silikoniplugit 3 eri kokoa
– 3 kokoa korvaeviä (TBD)
– Lataus & kanto-kotelo
– USB-latauskaapeli (mikro-USB)
– Kantolaukku urheilu teemalla
– Valmistajalta 2 vuoden takuu, sekä kattava tuotetuki

tuotetunnus (SKU) 8201100200230197

Lisätiedot

Merchant

24hshop.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jaybird Run Jet Musta”