Ale!

Sony PS4 In-Ear Stereo Headset

61,90  43,90 

Sony Playstation 4 In-ear Stereo Headset
In-ear-stereoheadset, jotka on suunniteltu PlayStation®4, PS White, älypuhelimille ja tableteille, joissa on melua vaimentava AudioShield-teknologia ja sisäänrakennettu mikrofoni.
Näissä in-ear-stereokuulokkeissa on melua vaimentava AudioShield-teknologia, joka rajoittaa ei toivottuja ympäristön ääniä, mikä tekee jokaisen matkan aina eeppisestä peliseikkailusta päivittäiseen työmatkaan häiriöttömän ilman häiriötekijöitä. Kytke vain AudioShield päälle pelikokemuksen lisäämiseksi ja koe täysin häiriötön ääni aina kun kuuntelet musiikkia. Headset sisältää noin 15 tunnin ladattavan akun melua vähentävän ominaisuuden ja voidaan ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla.
In-ear-stereokuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni, jotta voit keskustella ystävien kanssa PS4:llä ja niitä voidaan käyttää myös puheluiden vastaanottamiseen puhelimissa ja tableteissa. Lisäksi kuulokkeissa on soittopainike ja äänenvoimakkuuspainike äänen hallintaan.
Mukana tulevat pienet, keskikokoiset ja suuret vaihdettavat korvanapit, jotka voidaan kiinnittää 13 mm kokoisiin kaiuttimiin, jotka tuottavat syvän bassoäänen. Stereokuulokkeet voidaan liittää suoraan langattomaan DUALSHOCK®4-ohjaimeen, sekä muihin tavallisiin kuulokeliittimiin tehden siitä parhaan kumppanin kaikkiin äänentoistotarpeisiin kaikille laitteille: PS4, PlayStation®White, älypuhelimelle tai tabletille. Kuulokkeet ovat kevyet ja kannettavat, joten ne sopivat käytettäväksi sekä kotona ja liikkeellä ollessasi.
Mukana tulee kantolaukku, jossa voit säilyttää kuulokkeita silloin, kun et käytä niitä.
Tuotteen ominaisuudet
– In-Ear Stereo Headset
– AudioShield kohinanvaimennustekniikka
– 15 tunnin akun käyttöaika melunvaimennustekniikalla
– Toimii PS4, PS White konsoleissa, älypuhelimissa ja tableteissa

tuotetunnus (SKU) 8201100200190030

Lisätiedot

Merchant

24hshop.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony PS4 In-Ear Stereo Headset”