Valkoiset tyylikkäät kuulokkeet – 8-nastainen portti ja mikrofoni

13,90 

Valkoiset tyylipuhtaat kuulokkeet – 8-nastainen portti ja mikrofoni
Bluetooth-moduuli on integroitu 8-nastaiseen liittimeen nopeaa tunnistamista varten. Kuulokkeissa on erinomainen äänenlaatu; koska niissä on sisäänrakennettu HD-mikrofoni ja CVC 6.0 estää meluhäiriöt ja tarjoaa kristallinkirkkaan keskustelun. Toiminnallisesti kuulokkeet antavat syvän ja matalan basson, joka antaa syvemmän tunteen ja välittää äänesi autenttisuudella.
Kun kuulokkeet on kerran kytketty Bluetoothiin, se voi muodostaa yhteyden automaattisesti seuraavan kerran. Kuulokkeet tarjoavat täydellisen signaalinvakauden, ne tukevat puheluita ja tarjoavat korkealaatuisen äänikokemuksen sekä keskusteluissa että musiikkikokemuksissa jne.
Kuulokkeet ovat ”in-ear” -muotoilua ja sopivat korviisi täydellisesti. Niitä on helppo käyttää treenatessa, niissä on sisäänrakennettu mikrofoni, ”hands-free” -toiminto ja niitä on helppo käyttää toiminto- / äänenvoimakkuuspainikkeilla. Voit helposti käyttää erilaisia painikkeita, esim. vastaa-hylkää-puhelu, aloita toisto-tauko, sammuta, tarkista äänenvoimakkuus; lisää tai vähennä, vaihda seuraavaan tai edelliseen kappaleeseen jne.
Yhteensopivuus: Universaali, iPhone / iPad.
Ulkoasu: Valkoiset. Mukavat in-ear-kuulokkeet. Pieni koko. Helppo kantaa. Kuulokkeiden kaapelin pituus n. 1,1 m.

tuotetunnus (SKU) 8201100201343187 (Tuote)Osastot: ,

Lisätiedot

Merchant

24hshop.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkoiset tyylikkäät kuulokkeet – 8-nastainen portti ja mikrofoni”